ons verrassend inspiratiemagazine

Alle acties van Van der Goes

Alle acties die wij deze maand voor jou hebben vind je hieronder op een rij. Wil je meer weten, lees dan verder op de specifieke actiepagina. Wil je de meest recente acties als eerste ontvangen? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor de nieuwsbrief!

Actie: geldig tot 31-03-2019

4e NL Label jaloezie kado

Horizontale jaloezieën, de klassieker als het om zonwering gaat! Met een horizontale jaloezie kun je zonlicht mooi filteren, maar ook genieten van privacy. De gehele maand maart krijg je de 4e horizontale jaloezie kado. Of je nu kiest voor houten of aluminum jaloezieën. Het voordeligste product met standaard bediening is gratis.

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-03-2019

NL Label horren 15% introductie korting

Nieuw! NL Label horren met introductiekorting van 15%

bekijk de actie

Actie: geldig tot 31-03-2019

Luxaflex® vouwgordijnen 4e kado

Exclusief bij Van der Goes! Koop deze maand vouwgordijnen van Luxaflex® en krijg elk 4e product kado! De collectie Luxaflex® vouwgordijnen bestaat uit een gebalanceerde selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. Zo vind je voor elk interieur en elke smaak een passend vouwgordijn! Kom snel alle nieuwe dessins bekijken bij Van der Goes.

bekijk de actie

Inspiration Tour

Kom naar de winkel voor onze Inspiration Tour. Maak een afspraak en krijg direct volop advies over de styling van jouw huis.

bekijk de actie