Sluiten

Pullman boxspring bedsysteem in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft.

Van der Goes is de Pullman specialist

Met de term boxspring wordt tegenwoordig feitelijk een compleet bedsysteem bedoeld. Van der Goes is de Pullman boxspring bedsysteem specialist voor de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft. Oorspronkelijk vormde de boxspring alleen de bedbodem van een bedsysteem. Een boxspring-combinatie is opgebouwd uit een gestoffeerd onderstel op pootjes, een matras en eventueel een topmatras. Ter verfraaiing van de boxspring kunt u kiezen uit meerdere hoofd- en voetenborden. Daarnaast kunnen wij een ruime keuze presenteren stoffering en kleuren. Voor elk slaapkamerinterieur is dus wel een boxspring te vinden. U wilt graag de beste boxspring in uw slaapkamer en geholpen worden door een specialist. Daarom adviseren wij Pullman en laten wij u in onze winkel graag zien waarom. Als u vooraf een afspraak maakt, maken wij alle tijd voor u vrij.

Nieuw boxspring bedsysteem?

Er valt heel wat te kiezen bij Van der Goes

Bekijk de vele mogelijkheden van Pullman. Van der Goes biedt u de meest uitgebreide collecties boxprings in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft

 • Pullman boxsprings

  Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager, voorzien van een pocketveringinterieur voor de vaste en verstelbare boxsprings. Beide interieurs veren over het totale bedoppervlak mee (dus ook de zijkanten). Het ambachtelijke handwerk en de beste kwaliteit materialen zorgen ervoor dat een Pullman boxspring garant staat voor jarenlang aangenaam slaapcomfort. Op alle Pullman boxsprings geldt een garantie van 25 jaar tegen frame- en veerbreuk. Er zijn 3 boxspringcollecties: Goldline, Silverline en All Inclusive.

 • Pullman matrassen

  Lekker liggen en uitgerust wakker worden. Dat zijn op het eerste gezicht de primaire vereisten voor een matras. Maar de één wil liever wegzinken in een wolk van dons terwijl de ander lekkerder ligt op een stevigere of hardere matras. De zoektocht van al die verschillende mensen naar hun optimale slaapcomfort is voor Pullman het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een grote diversiteit aan matrassen. Hoe het nog beter kan, daar liggen wij nou wakker van! Er zijn 2 matrassencollecties, de Goldline en de Silverline.

 • Pullman comforttoppers

  De Comfort Topper is een extra comfortlaag die u op uw matras plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialen. De Comfort Topper geeft uw bed een exceptionele luxe en zachtheid, die voelt alsof uw matras u omhelst. Bijzonder zacht, maar ook verfrissend, want iedere Comfort Topper is standaard uitgerust met de innovatieve Sensity technologie, die uw bed schoon en fris houdt. Verwen uzelf en laat u omhelzen door comfort.

 • Pullman accessoires

  Pullman heeft een uitgebreid assortiment aan accessoires. Zo kunt u uw boxspring aankleden met een hocker, nachtkastje, voetenbank en diverse pote

Onze Pullman adviseur helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Perry en Melissa
Interieuradviseurs

Adres

Dorpsstraat 64
2631 CV Nootdorp

Contact

015 - 310 82 41
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten


Ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.