• Nieuwbouwwoning?

Nieuwbouwwoning huren, kopen of zelf bouwen?


Heerlijk dorps wonen in een groene omgeving en toch zeer centraal gelegen of in een meer stadse omgeving met zijn authentieke sfeer, leuke winkeltjes en goede uitgaansmogelijkheden. Heeft u een energiezuinige eengezinswoning met zonnepanelen, een ruime twee-onder-een-kapwoning, een appartement of toch die vrijstaande woning met royale tuin gevonden? Dan bent u ook toe aan een compleet nieuw interieur. En dat wilt u natuurlijk ook top voor elkaar hebben.

Als Binnenhuisadviseur gaan wij graag de uitdaging aan. Oplossingen aandragen waar u echt blij van wordt en waar u heel veel jaren plezier van heeft. En waarmee u dus ook geld zult besparen. Zo krijgt u als toekomstig nieuwbouwbewoner maar liefst 20% korting op ons eigen merk NL Label: tapijt, gordijnen, binnenzonwering, pvc, laminaat, vinyl en vloerkleden.

Het enige wat wij van u vragen is tijd reserveren en een afspraak te maken. Dat kan bij ons in de winkel of bij u thuis.

Plan hieronder uw afspraak. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij contact met u opnemen om datum en tijdstip af te spreken.


Neem contact met ons op