Sluiten

Geen actie missen? Bekijk ze hier!

Ontdek jouw vernieuwde Binnenhuisadviseur!

Gloednieuw en toch net zo goed als je van ons gewend bent! Dat is Jouw (nieuwe) Binnenhuisadviseur. Wat is er nieuw? We voeren vanaf heden ons eigen keurmerk: kies je voor Jouw binnenhuisadviseur, dan weet je zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Die zekerheden streven we elke dag weer na in de producten die we jou verkopen en de diensten die we jou bieden.

Jouw zekerheden!

 • 1. Altijd een luisterend oor

  Je wilt een nieuw interieur, maar waar begin je? Je hebt een vraag over raamdecoratie maar weet niet wie jou kan helpen? Je zoekt goed en eerlijk advies van iemand die echt naar je verhaal luistert? Jouw binnenhuisadviseur biedt jou altijd, wanneer jij ook maar wilt, een luisterend oor. We zijn er voor je!

 • 2. Verrassend advies

  We vinden het belangrijk om je te verrassen in het advies dat we geven. Je hebt je vraag bij ons neergelegd, dus het is aan ons om daar het allerbeste advies voor terug te geven! Voor ons staat centraal dat je verrast de deur uitloopt na ons advies. We nemen geen genoegen met minder dan ‘Wauw!’. Bekijk hieronder wat Jouw binnenhuisadviseur jou te bieden heeft.

 • 3. Alleen de beste merken

  Als je eenmaal zo ver bent dat je een nieuw product in huis wilt, dan is het wel zo fijn als je zeker bent van kwaliteit. Daarom werken we bij Jouw binnenhuisadviseur alleen met de beste merken. Je kiest voor kwaliteit in onze service, en die kwaliteit bieden we jou ook in de merken waar we mee samenwerken.

 • 4. 100% maatwerk voor jou

  Iedereen heeft andere voorkeuren en wensen als het aankomt op de inrichting van een huis. Maar ook in de hulp die wij jou bieden wil je graag precies de service die aansluit bij jouw wensen. Bij Jouw binnenhuisadviseur krijg je altijd 100% maatwerk, speciaal voor jou samengesteld!

 • 5. Uitgebreide garanties

  Als je kiest voor een product van Jouw binnenhuisadviseur, kies je niet alleen voor de beste merken, je krijgt ook altijd de meest uitgebreide garanties. Op die manier weet je zeker dat je niet alleen bij de aanschaf van een nieuw product het allerbeste kiest, maar ook naderhand altijd bij ons kan terugkomen.

 • 6. Zichtbaar vakmanschap

  Jouw binnenhuisadviseur biedt door dekennis en ervaring van de stoffeerders enmonteurs precies die passende oplossingenbij jouw woonsituatie. Je kiest bij ons échtvoor zichtbaar vakmanschap.

 • 7. Afspraak is afspraak

  Bij ons geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten, geen kosten achteraf: gewoon de prijs die we met elkaar afspreken. Ons motto is: afspraak is afspraak. Zeker weten dat je bij ons altijd precies dat krijgt wat je van te voren ook verwacht hebt.

"Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze!"

Martin
Interieuradviseur

Adres

Dorpsstraat 64
2631 CV Nootdorp

Contact

015 - 310 82 41
 

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten


Ook buiten onze openingstijden op afspraak van maandag tot en met vrijdag.