Verrassend interieuradvies bij Jouw binnenhuisadviseur - Gewoon bij jou op de bank

De opkomst van het internet heeft ons heel veel nieuwe dingen gebracht. Maar we kunnen ons voorstellen dat je met het steeds groter wordende online aanbod van woonproducten door de bomen het bos niet meer ziet! Welk product moet ik waar kiezen? Wat is het beste product voor mijn ramen? Wat moet ik kiezen als ik een landelijke sfeer voor ogen heb? Onze ervaring is dat een verrassend advies het beste wordt opgesteld als we een goed gesprek hebben! En daarom komen we graag bij jou thuis om te bekijken hoe jouw woning en jouw woonsituatie eruitziet. Goed idee?

Gratis interieuradvies bij Jouw binnenhuisadviseur

 • Gratis interieuradvies

  • Advies aan huis
  • Productadvies over vloer, wand en raam
  • Stalenpresentatie

Vraag nu jouw interieuradvies aan en krijg een interieur giftcard t.w.v. 250 euro!

Ontvang een interieur giftcard kado!

Een interieuradvies aan huis is eigenlijk het beste advies dat je kunt krijgen. Samen nemen we jouw voorkeuren door, we bespreken je huidige interieur en na ons gesprek weten we zeker dat je van ons een verrassend advies krijgt! Zullen we direct een afspraak maken? Of wil je liever eerst nog onze krant met acties bekijken?

Download onze krant! Maak een afspraak

Horizontale jaloezieën: de beste oplossing voor perfecte lichtinval!

Maak je interieur strak en modieus met horizontale jaloezieën! Kies voor uitstekende lichtregulering en privacy zoals alleen horizontale jaloezieën dat kunnen. En bij Jouw binnenhuisadviseur kies je altijd voor een oplossing op maat.

Download onze krant! Maak een afspraak

Eerst inspiratie opdoen? Bekijk onze blogs!

 • Een goed interieuradvies in vijf stappen

  Welke stappen doorloop je tijdens het krijgen van een interieuradvies? En wat kan Jouw binnenhuisadviseur jou precies bieden? Lees het in onze blog!

 • De voordelen van een volledig ontzorgend advies

  Waarom zou je kiezen voor een volledig ontzorgend interieuradvies? Wat gebeurt er dan? Je leest het in onze blog over een volledig ontzorgend advies!

 • Zuinig wonen: de beste tips & advies!

  Misschien wil je in het interieuradvies dat we jou geven ook wel rekening houden met zuinig wonen? Wij helpen je er graag mee!